ΠΑΣ Γιάννινα: Περιμένουν τα τηλεοπτικά για να κινηθούν μεταγραφικά οι Ηπειρώτες

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Η συμφωνία για τα τηλεοπτικά της επόμενης χρονιάς θα σημάνει και την έναρξη των μεταγραφικών κινήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να περιμένουν να δουν πρώτα τα έσοδα που θα έχουν, προκειμένου να αρχίσουν να υλοποιούν τον σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει.

Η αλήθεια είναι πως καλοκαίρι χωρίς μεταγραφικές κινήσεις για όλες τις ομάδες δεν γίνεται, καθώς ειδικά την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, ελάχιστες είναι οι φορές που δεν υπάρχουν αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Φυσικά από τον παραπάνω κανόνα δεν εξαιρείται ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες στη νέα αυτή εποχή μετά τον χαμό του επί πολλά χρόνια, ιδιοκτήτη και διοικητικού ηγέτη, Γιώργου Χριστοβασίλη, να έχουν κάνει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ένας σχεδιασμός που εκτός του Αργεντινού αριστερού μπακ, Μάρτιν Λουτσιάνο, περιλαμβάνει και άλλους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο για να αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός, θα πρέπει να τελειώσει το θέμα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Τα δύο συνδρομητικά κοιτάζουν πρώτα να κλείσουν τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μετά τις άλλες και στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν πρώτα να ξέρουν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, προκειμένου να κάνουν το όποιο οικονομικό άνοιγμα θελήσουν.

Τις επόμενες ημέρα λογικά θα έχει κλείσει το θέμα αυτό και θα υπάρχει συμφωνία με το κανάλι που θα δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως θα μπορούν να γίνουν και πιο επίσημες οι κρούσεις σε παίκτες που είδη ο Θανάσης Στάικος έχει δει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα