ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΠΕΑΚΙ

ΠΕΑΚΙ

bet365

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΠΕΑΚΙ με στόχο να γίνουν δύο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα προκειμένου ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει μετά από χρόνια σωστό προπονητικό κέντρο.

Για πολλά χρόνια ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το προπονητικό κέντρο. Το ΠΕΑΚΙ ή αλλιώς Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, έχει πολλά προβλήματα, με συνέπεια οι προπονήσεις και συνολικά η προετοιμασία των «κυανόλευκων» να μην γίνεται και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά τις ημέρες που ρίχνει πολλή βροχή στα Γιάννενα.

Για μια τριετία υπήρχε σχεδιασμός του έργου που πλέον ξεκίνησε. Αρχικά θα υπάρχει σκάψιμο στον αγωνιστικό χώρο και μετά θα κατασκευαστεί χλοοτάπητας της ίδιας ποιότητας με αυτού στους «Ζωσιμάδες» που δικαίως θεωρείται από τους καλύτερους στην χώρα μας.

Συνολικά θα φτιαχτούν δύο γήπεδα και με δεδομένο πως θα μπει φτιαχτός χλοοτάπητας και όχι έτοιμος, το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο στα μέσα Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα