Ινμπόμ Χουάνγκ: «Εάν προκύψει ευκαιρία σε μεγάλο Πρωτάθλημα και είναι ΟΚ με αυτό ο Ολυμπιακός είμαι έτοιμος να πάω»

Ινμπόμ Χουάνγκ: «Εάν προκύψει ευκαιρία σε μεγάλο Πρωτάθλημα και είναι ΟΚ με αυτό ο Ολυμπιακός είμαι έτοιμος να πάω»

Ο Χουάνγκ

bet365

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του επανέλαβε πως έχει δεχθεί πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στο Chosun.com μίλησε για αρκετά θέματα. Σε σχέση με το μέλλον του και τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Θα πήγαινα δίχως δισταγμό οπουδήποτε μπορώ να εξελιχθώ και εάν φυσικά ήταν μία ομάδα που με ήθελε. Εάν προκύψει ευκαιρία σε μεγάλο Πρωτάθλημα ή σε μεγάλη ομάδα και δεν έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός - είναι ΟΚ με αυτό η ομάδα - είμαι έτοιμος να πάω. Θα πήγαινα χωρίς δισταγμό εκτός εάν ήταν αυτό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι ευγενικό να πω ότι θα έφευγα άνευ όρων. Δεν είναι ευγενές για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι έλαβα πολλή αγάπη εκεί και έπαιξα καλά. Εάν μου δοθεί η δυνατότητα μπορώ να παίξω οπουδήποτε, όπως έχω κάνει έως τώρα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα