Νάρεϊ: «Ταπεινά ευγνώμων στην ομάδα»

Νάρεϊ: «Ταπεινά ευγνώμων στην ομάδα»

Newsroom
narey

bet365

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ευχαρίστησε όλους στον ΠΑΟΚ που τον επέλεξαν ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας για την περασμένη σεζόν.

Τον Κάλεντ Νάρεϊ επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ο Γερμανός εξτρέμ που «έχασε» το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπώρησε αλλά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα, τους ευχαρίστησε όλους μέσω των social media. «Είμαι ταπεινά ευγνώμων στην ομάδα που με επέλεξε για το βραβείο του παίκτη της σεζόν, πραγματικό το εκτιμώ. Σας ευχαριστώ παιδιά που με παρακινείτε να συνεχίσω με το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης καθημερινά. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έκαναν την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, πολύ εύκολη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα