Οι παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Μετά τους παίκτες που είτε σίγουρα θα φύγουν, είτε είναι δύσκολη η παραμονή τους, πάμε να δούμε τον κορμό που θα έχει τη νέα χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα σηκώνουν τα μανίκια με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου οι Ηπειρώτες να καταφέρουν να έχουν μια καλύτερη χρονιά από την περσινή εξασφαλίζοντας όσο γίνεται πιο νωρίς και γιατί όχι να παλέψουν ακόμα και για την είσοδο στα play-offs. Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν σημαντικές αλλαγές την ερχόμενη χρονιά που δεν θα έχουν να κάνουν μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο διοικητικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του «Άγιαξ της Ηπείρου» στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, δυστυχώς «έφυγε» από την ζωή με τους γιους του Παναγιώτη και Γιάννη να αναλαμβάνουν τα ηνία θέλοντας να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο του εκλιπόντα. Οι Γιαννιώτες θα έχουν και νέο Διευθυντή ποδοσφαίρου, καθώς επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες» ο Δημήτρης Νιαρχάκος.

Πάμε όμως τώρα να δούμε το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί αρχικά είχαμε αναφερθεί στους ποδοσφαιριστές που είτε θα φύγουν, είτε είναι εξαιρετικά δύσκολα να μείνουν. Οι Τσιντώτας, Πήλιος, Μπιλμπάο, Μορέιρα είναι εκτός ομάδας, ενώ αμφίβολοι για διαφορετικούς λόγους είναι οι Νίνης, Τζίμας και Αθανασίου.

Πάμε τώρα να δούμε ποιοι φαίνεται σίγουροι για παραμονή τους, αν και το σίγουροι ποτέ δεν μπορείς να το πεις, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μεταγραφική περίοδο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει αποδείξει πως ξέρει να πουλάει καλά τους παίκτες του. Για τον Ζήση Καραχάλιο υπήρχαν προτάσεις που είχαν απορριφθεί και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα υπάρχουν και άλλες για τον συγκεκριμένο αμυντικό μέσο που είχε εξαιρετική χρονιά φέτος.

Η λογική λέει πως ο Ζήσης Καραχάλιος θα μείνει, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και με το αν επανέλθουν οι ομάδες που είχαν κάνει προσφορά. Σίγουροι είναι όσον αφορά την άμυνα οι Ροντρίγκο Εραμούσπε και Επαμεινώνδας Παντελάκης, με τους δύο στόπερ να παραμένουν στα Γιάννενα, όπως και ο Γιάννης Κιάκος που παίζει με την ίδια ευκολία αριστερό μπακ, αλλά και χαφ, αλλά και ο Ισπανός δεξιός μπακ, Κάρλες Σόρια. Ο Ουρουγουανός μέσος, Φεντερίκο Τζίνο επίσης θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Ντάαν Ριένστρα. Ο τελευταίος από τον χώρο του κέντρου που θεωρείται σίγουρος και για τη νέα χρονιά, είναι ο Άγγελος Λιάσος.

Στην επίθεση, ο Πέδρο Κόντε, ο μεγάλος άτυχος των δύο τελευταίων ετών όπου έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστού, θα στηριχθεί, καθώς στον ΠΑΣ πιστεύουν πως ο Ισπανός μπορεί να προσφέρει. Κάτοικος Ιωαννίνων θα είναι και ο Κλαούντιου Μπάλαν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Γιώργο Παμλίδη και Κέβιν Ροσέρο.

Και φυσικά στον πάγκο και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται ο Θανάσης Στάικος, με τον νεαρό τεχνικό να δείχνει από την πρώτη του χρονιά το τι μπορεί να κάνει. Δίπλα του θα έχει είτε τον Θοδωρή Τριποτσέρη, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί πολύ το τελευτταίο διάστημα, είτε κάποιον άλλον συνεργάτη, με τους υποψήφιους να είναι 3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα