ΠΑΣ Γιάννινα: Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ΑΜΚ

Newsroom
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ΑΜΚ για τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κάλεσε τους μετόχους της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1η Ιουλίου με βασικό την ΑΜΚ της εταιρείας.

Την 1η Ιουλίου θα λάβει χώρα η έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία κάλεσε τους μετόχους της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνη έχει ως βασικό θέμα την διενέργεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 171 χιλ. ευρώ.

Ακόμη, στο ΔΣ αυτό θα γίνει και η ανακοίνωση για το νέο ΔΣ, όπου αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Χριστοβασίλης ενώ ίσως υπάρξουν κι άλλα νέα μέλη.

Αναλυτική η πρόκληση της ΠΑΕ για τη Γενική Συνέλευση:

«Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1966» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», καλεί τους Μετόχους της παραπάνω εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 1η Ιουλίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητας της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι το ποσό των εκατόν εβδομήντα μίας χιλιάδων (171.000,00€ ) ευρώ με καταβολή μετρητών και καταθέσεις προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και έκδοση νέων ονομαστικών μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

3. Διάφορα θέματα –Ανακοινώσεις.

Γίνεται μνεία ότι η συμμετοχή ή εκπροσώπηση των μετόχων στη Γενική συνέλευση, θα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 16 και 17 του καταστατικού της εταιρίας και με τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου 4548/2018, όπως ισχύει. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα