Παναθηναϊκός: Σήμερα η παρουσίαση των οριστικών μελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Σήμερα η παρουσίαση των οριστικών μελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό

Newsroom
Συνέντευξη Τύπου στις 6 Ιουνίου για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

bet365

Σήμερα στις 11:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζονται οι οριστικές μελέτες για τις εγκατάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο Δήμος Αθηναίων θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 11:00 συνέντευξη Τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο όπου θα γίνει η παρουσίαση των οριστικών μελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων για το ποδοσφαιρικό γήπεδο, σειρά είχε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος για να δει να πραγματοποιείται ακόμη ένα βήμα για την κατασκευή των εγκαταστάσεών του. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης θα παρουσιάσει σήμερα στις 11:00 στο Δημαρχείο των Αθηνών τις οριστικές μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, οι οποίες έχουν εγκριθεί και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η συνέντευξη Τύπου αναμένεται να μεταδοθεί μέσω Live Streaming του Δήμου Αθηναίων ενώ θα υπάρχει φυσικά και ενημέρωση από το Gazzetta.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα