Ζέκα: Άρχισε βασικός στο τελευταίο ματς της Κοπεγχάγης και έγινε αλλαγή στο 1' για να αποθεωθεί (vid)

Ο Ζέκα αποθεώνεται

bet365

Ο ανέτοιμος να αγωνιστεί Ζέκα άρχισε στην βασική ενδεκάδα της Κοπεγχάγης στο τελευταίο ματς της σεζόν και έγινε αμέσως αλλαγή για να αποθεωθεί.

Ένας μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του Ζέκα κλείνει. Ο διεθνής με την Εθνική χαφ έπειτα από έξι χρόνια και τρία πρωταθλήματα αποχωρεί από την Κοπεγχάγη και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Ο 34χρονος μέσος άρχισε στην βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών Δανίας στο τελευταίο ματς της σεζόν, κόντρα στη Ράντερς και στο 1' έγινε αλλαγή για να αποθεωθεί από τους οπαδούς, οι οποίοι γέμισαν το Πάρκεν. Προς τιμήν του Ζέκα οι φίλοι της Κοπεγχάγης σχημάτισαν με καπνογόνα το «10» της φανέλας του, έστησαν κορεό και ο έμπειρος χαφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της συγκίνησης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα