ΑΕΚ: Κλήθηκε στην εθνική Ανγκόλας ο Ζίνι

Newsroom
Ο Ζίνι της ΑΕΚ Β'

bet365

Ο 20χρονος Ζίνι της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της εθνικής Ανγκόλα για το παιχνίδι του Ιουνίου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ξανά στις κλήσεις της εθνικής Ανγκόλα βρέθηκε ο Ζίνι της ΑΕΚ, ο οποίος δεν έχει συμπεριληφθεί στις επιλογές του προπονητή της για τα παιχνίδια του Γενάρη και του Μαρτίου. Αυτή τη φορά ο 20χρονος επιθετικός κλήθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Γκονσάλβες για το παιχνίδι με την Κεντροαφρικανική Ένωση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, το οποίο θα γίνει στις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, την Δευτέρα (05/06), η Ανγκόλα θα ξεκινήσει μία μίνι προετοιμασία στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα αυτού.

Ο Ζίνι έχει φορέσει έξι φορές την φανέλα της εθνικής του ομάδας έχοντας σκοράρει μάλιστα και τρία γκολ. Φέτος, ήρθε στην ΑΕΚ τον Γενάρη ως δανεικός από την Πριμέιρο ντε Αγκόστο, προτού μονιμοποιηθεί στην ομάδα τον περασμένο Φλεβάρη. Έπαιξε σε οκτώ παιχνίδι της Β' ομάδας της «Ένωσης», δίνοντας και μία ασίστ, και σε δύο της μεγάλης στα Play-offs της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα