Λαμία: Ανανέωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Newsroom
papadopoulos

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παίζει και την επόμενη σεζόν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Τα μέγιστα βοήθησε τη Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τον Φεβρουάριο και έπειτα όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Ο 31χρονος στόπερ έπαιξε 10 ματς, ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στα play-outs όπου και έφτασε στον στόχο της παραμονής και από την πρώτη στιγμή υπήρχαν επαφές ώστε να ανανεώσει.

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έγινε μέλος της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2023, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 10 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με την έλευσή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα μας και τη βοήθησε στο έπακρο, ώστε αυτή να πετύχει το δύσκολο στόχο της παραμονής της στην κατηγορία, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα