ΠΑΣ Γιάννινα: Φεύγει από την Κ19 ο Αγγέλης

''

bet365

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία των ακαδημιών του ΠΑΣ, βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου. Ποιος θα τον διαδεχθεί

Ο Χρήστος Αγγέλης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta, η διοίκηση των Ηπειρωτών έχει άλλα σχέδια για την Κ19 του συλλόγου!

Όλα δείχνουν ότι η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Αγγέλη στον πάγκο του ΠΑΣ, μετά από τρία χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών, ανάδειξης ποδοσφαιριστών και σημαντικών πωλήσεων. Με βάση όσα έχουν «συλλάβει» οι κεραίας μας, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να εφαρμόσει μοντέλο με τεχνικό διευθυντή στις ακαδημίες και αυτός θα είναι ο Τάσος Ανθυμιάδης, νυν προπονητής της Κ19 της Βέροιας. Ο Ανθυμιάδης είχε περάσει και στο παρελθόν από τον ΠΑΣ και συγκεκριμένα από την Κ15 με την οποία είχε καταγράψει αξιόλογη πορεία τη σεζόν 2017/18. Σε blogs οπαδών του ΠΑΣ το όνομά του έχει διαρρεύσει ευρέως, ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα με τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θέλει να κρατήσει τα «ηνία» και την Κ19. Αυτό σημαίνει ότι ο Αγγέλης θα έπρεπε να «υποβιβαστεί» σε μικρότερο γκρουπ, κάτι που ωστόσο δεν θα ήταν δίκαιο με βάση τις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Έτσι, ο άνθρωπος που οδήγησε τις ακαδημίες του ΠΑΣ στις μεγαλύτερες επιτυχίες στα χρονικά, πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν.

Επί Χρήστου Αγγέλη η Κ17 του συλλόγου προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Final-4, τη σεζόν 2014/15. Ωστόσο, ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Κ19 την τελευταία τριετία. Στην «κουτσουρεμένη» (λόγω Covid) σεζόν 2020/21 ολοκλήρωσε ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Πέρσι (2021/22) πέτυχε το απόλυτο με την κατάκτηση της 4ης θέσης, ενώ στην πιο πρόσφατη αγωνιστική περίοδο κατάφερε πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα, ενώ είχε και την 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από τους τέσσερις «μεγάλους» που κατέκτησαν και τις αντίστοιχες θέσεις στην τελική κατάταξη (1. Ολυμπιακός, 2. ΠΑΟΚ, 3. Παναθηναϊκός, 4. ΑΕΚ).

Ο Αγγέλης ολοκληρώνει τη θητεία του στην Κ19 του ΠΑΣ με ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ: στις αναμετρήσεις του εναντίον αυτών των τεσσάρων ομάδων διατηρεί θετικό πρόσημο με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες! Από τα «χέρια» του έχουν περάσει και αναδειχθεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν (και αποτελούν) σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΣ, όπως ο Λεωνίδας Μίνα (δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης), ο Νίκος Λώλης, ο Άγγελος Λιάσος, ο Σταύρος και ο Αλέξανδρος Πήλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα