Το «αντίο» του Γκαραβέλη στη Λαμία

λαμια

bet365

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξει ο Θανάσης Γκαραβέλης και η Λαμία με τον ίδιο να στέλνει το δικό του μήνυμα «αποχωρισμού».

Ο σχεδιασμός στη νέα σεζόν για τη Λαμία έχει ξεκινήσει με το θέμα των ανανεώσεων και των αποχωρήσεων να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ένα από τα συμβόλαια που θα ολοκληρώνονταν το φετινό καλοκαίρι ήταν του Θανάση Γκαραβέλη, με το γεγονός ότι ο 30χρονος πορτιέρε θα τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύλλογο να είναι γνωστό.

Ο ίδιος έκανε μία σχετική ανάρτηση στα social media όπου έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την ομάδα της Φθιώτιδας.

«Το τέλος μιας ακόμα διετίας, γεμάτης με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά, λύπη, άγχος και στο τέλος ανακούφιση και δικαίωση για την κατάκτηση της παραμονής μας στην πρώτη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος που τους τελευταίους 3 μήνες έβαλα και εγώ το «λιθαρακι» μου για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί ενώ όλα ήταν εναντίον μας. Αποχαιρετώ την ομάδα και τον κόσμο της Λαμίας με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας ότι έχω προσφέρει τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα