Μπένετ: «Θα μειώσουμε κατά το ήμισυ τους ξένους διαιτητές»

Newsroom
Μπένετ

bet365

Στο θέμα των διαιτητών ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που έλαβε χώρα στη Λάρισα.

Ο Στιβ Μπένετ βρέθηκε στη Λάρισα όπου μίλησε με τους διαιτητές της πόλης στο πλαίσιο του καθιερωμένου εκπαιδευτικού σεμαιναρίου της ΕΔ/ΕΠΣΛ.

Ο ίδιος μίλησε σχετικά με τους διαιτητές της νέας σεζόν και τόνισε ότι θα μειωθούν αρκετά οι ξένοι για να πάρουν ακόμα πιο σημαντικά ματς οι Έλληνες.

Όπως αναφέρει το «Μetrosport» είπε χαρακτηριστικά: «Θα μειώσουμε κατά το ήμισυ τους ξένους. Θα παίξουν πιο σημαντικά ματς οι Ελληνες και θα γίνουν σεμινάρια για να μπορούν οι Ελληνες να πάνε στο εξωτερικό και να πάρουν την κουλτούρα των ξένων».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια αναφορά έδειξε ικανοποιημένος για τη διαιτησία στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ αναφερόμενος στον Φέλιξ Μπριχ που ορίστηκε στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό διαιτητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα