Άρης: Η Σταντάρ Λιέγης είναι ο βασικός αντίπαλός του στη μάχη για τον Κράστεφ

Άρης: Η Σταντάρ Λιέγης είναι ο βασικός αντίπαλός του στη μάχη για τον Κράστεφ

Ο Κράστεβ

bet365

Ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει τον Φίλιπ Κράστεφ υπό τη μορφή δανεισμού σύμφωνα όμως με τους Βέλγους ισχυρό προβάδισμα έχει αποκτήσει η Σταντάρ Λιέγης.

Ο 22χρονος Βούλγαρος μέσος αύξησε τη χρηματιστηριακή αξία του μέσα από την καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Λέφσκι Σόφιας και ο Άρης προσπαθεί να τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού από τη Λόμελ που έχει τα δικαιώματά του με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι Βέλγοι καταγράφουν το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, σημειώνουν όμως ότι η Σταντάρ Λιέγης η οποία επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον έχει τον πρώτο λόγο. «Η Σταντάρ Λιέγης θα προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις για να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας», γράφει ο βελγικός Τύπος υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο Κράστεβ έχει προτάσεις και από ομάδες από Πορτογαλία, Γαλλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα