Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο οι Μπορδαλάς και Μαρτίνο λόγω... Κορδόν

Μπορδαλάς και Μαρτίνο στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο ερχομός του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό φαίνεται πως επαναφέρει στο τραπέζι τα ονόματα των Μαρτίνο και Μπορδαλάς για τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Ο Αντόνιο Κορδόν έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/05) και πλέον έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τη νέα ομάδα των «ερυθρολεύκων». Φυσικά, έχει ξεκινήσει από το πιο βασικό κομμάτι του πρότζεκτ που είναι ο προπονητής, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο του συλλόγου τη νέα σεζόν. Ένα πόστο που τον ταλαιπώρησε αρκετά πέρυσι με τις συνεχείς αλλαγές.

Πέρα από τις επιλογές που υπήρχαν ήδη στο «μπλοκάκι» των Πειραιωτών, προέκυψαν ακόμη δύο από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, οι οποίες είχαν περάσει και πιο παλιά από την λίστα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Τάτα Μαρτίνο και Πέπε Μπορδαλάς. Ο πρώτος, ο 60χρονος Αργεντινός, κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από το τέλος της συνεργασίας με την εθνική Μεξικού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Στο παρελθόν έχει καθίσει μεταξύ άλλων στον πάγκο των Μπαρτσελόνα, εθνική Αργεντινής και Παραγουάης και Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Ο δεύτερος προσλήφθηκε πριν ένα μήνα στην Χετάφε, της οποίας υπήρξε προπονητής για μία πενταετία στο παρελθόν (2016-2021), προτού αποχωρήσει για να δοκιμάσει στην Βαλένθια, που άντεξε μόλις μία σεζόν (2021-2022). Το νέο του συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα έχει ισχύει μέχρι το καλοκαίρι και αποτελεί μία πιο βατή περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις με το θέμα του προπονητή για τους «ερυθρόλευκους».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα