Ολυμπιακός: MVP και με... αυτοδυναμία ο Ινμπόμ Χουάνγκ!

Ολυμπιακός: MVP και με... αυτοδυναμία ο Ινμπόμ Χουάνγκ!

Ο Ινμπόμ

bet365

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ, Ινμπόμ Χουάνγκ, πήρε ψήφο... αυτοδυναμίας από το κοινό του Gazzetta με ποσοστό 60% έναντι 15% των Φορτούνη και Μπακαμπού!

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκανε το... προβλεπόμενο και αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού στη ψηφοφορία του Gazzetta. Ο διεθνής Κορεάτης βγήκε πρώτος και MVP φυσικά από το κοινό του Gazzetta με ένα ποσοστό της τάξεως του 60%!

Ο Φορτούνης με τον Μπακαμπού πήραν το ίδιο ποσοστό. Πήραν 15% και έτσι μοιράστηκαν τη 2η θέση. Στην τελευταία θέση έμεινε ο Πασχαλάκης που απέσπασε το 10% των ψήφων. Για την... ιστορία ο 26χρονος Ινμπόμ Χουάνγκ είχε φέτος 40 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ. Είναι η τοπ σεζόν του στην Ευρώπη και προφανώς και ήταν ο τοπ μέσος του Ολυμπιακού και από τους κορυφαίους χαφ της κατηγορίας.

Τα ποσοστά

  • Χουάνγκ: 60%
  • Φορτούνης: 15%
  • Μπακαμπού: 15%
  • Πασχαλάκης: 10%
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα