Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (16/05) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Το μεταγραφικό πλάνο σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το Final 4 του Κάουνας, το πάρτι της ΑΕΚ και το σχέδιο του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Πάει για 5+1 κινήσεις ο Παναθηναϊκός, τρέχει πλάνο για την επιστροφή ο Ολυμπιακός»

Sport Day: Πάει για 5+1 κινήσεις ο Παναθηναϊκός, τρέχει το πλάνο για να επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός. Η απάντηση του Κορδόν, το παρασκήνιο με Ρεμπρόφ, τι ισχύει για Γκατούζο και τους υπόλοιπους υποψηφίους. Στην καλύτερη 5άδα της Euroleague ο Βεζένκοφ

Live Sport: Καταιγίδα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο Ιβάν αποφασίζει για Ζέκα, χρυσάφι στην ΑΕΚ - από 10 έως 20 εκατ. ευρώ για ξεκίνημα. Αλμέιδα: «Η Νο1 στιγμή στη ζωή μου». Αφήνει Ρεμπρόφ και κάνει στροφή για άλλες λύσεις ο Ολυμπιακός

Φως των Σπορ: Το μέλλον του Σαμασέκου: Όλα τα δεδομένα για για τη δύσκολη υπόθεση του Αφρικανού. Σύνθημα Παπανικολάου πριν το Κάουνας: «Τα πάντα για τον κόσμο». Απόλυτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν. Γιάννης Δουβίκας: «Βλέπω ΑΕΚ και στον τελικό Κυπέλλου». Θέλει Ζέκα ο Παναθηναϊκός.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Λαρεντζάκης: «Ο Μπαρτζώκας με βρίζει και μου αρέσει». Ρίγος γι' αυτόν τον Θρύλο. Σαρώνει παντού ο Βεζένκοφ. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι γυρίζουν. Ετοιμος ο Μπακαμπού να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

«Ετσι γλεντάνε οι πρωταθλητές στην ΑΕΚ, σχέδιο 10 ημερών στον ΠΑΟΚ»

Ώρα των Σπορ: Ετσι γλεντάνε οι πρωταθλητές. Με χαμόγελα και υπερηφάνεια παρακολουθούσε τη χαρά της ομάδας και τη δικαίωση των προσπαθειών του ο Μελισσανίδης. Ενα ατελείωτο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Metrosport: Αλλάζει το 1/3 του ρόστερ στον Άρη. Κοινό απόφαση Καρυπίδη-Παλικούτσα η παραμονή Τερζή. Στις 2 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση. Σχέδιο 10 ημερών στον ΠΑΟΚ. Πώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χρησιμοποιήθηκε ως προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα