Ολυμπιακός: Για να παραχωρηθεί ο Ρέαμπτσιουκ υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια (vids)

Ολυμπιακός: Για να παραχωρηθεί ο Ρέαμπτσιουκ υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια (vids)

Για να παραχωρηθεί ο Ρέαμπτσιουκ υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια (vids)

bet365

Ο Μολδαβός διεθνής μπακ είναι ένας παίκτης με απήχηση στην αγορά όμως για τον παραχωρήσει ο Ολυμπιακός έχει δεδομένες οικονομικές απαιτήσεις.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτέλεσε και φέτος τον βασικό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού περνώντας πάντως κάποια αγωνιστικά διαστήματα που και δεν πήγε καλά και που αμφισβητήθηκε.

Ο 25χρονος διεθνής Μολδαβός του Ολυμπιακού έμελλε για 2η σερί χρονιά έβαλε γκολ που έκρινε τίτλο. Πέρυσι το είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ υπέρ του Ολυμπιακού και φέτος έβαλε το τέρμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που στέρησε τον τίτλο από τον αιώνιο αντίπαλο της ομάδας του.

Ο Ρέαμπτσιουκ φέτος έκανε 45 ματς με 1 γκολ και είχε και 6 ασίστ. Σε τουλάχιστον 2 μεταγραφικές περιόδους αποτέλεσε παίκτη σε καθεστώς μεταγραφικής διαπραγμάτευσης. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες από διάφορες χώρες. Από συλλόγους όπως οι Μονπελιέ και Μπολόνια ενώ η γαλλική ομάδα φερόταν να είχε τη διάθεση να δώσει ακόμα και 4.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα συζητούσε την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ με ένα ποσό πάνω από τα 3 ή τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς μιλάμε για πώληση και όχι για δανεισμό. Εάν υπάρξουν τέτοιες προτάσεις τότε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ των 120 αγώνων με 3 γκολ και 10 ασίστ στον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει. Και βέβαια εφόσον γίνει αυτό θα αποκτηθεί βασικός αριστερός μπακ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα