Άρης: Με Σγούρο η 11αδα του Άρη στη Λεωφόρο

Άρης: Με Σγούρο η 11αδα του Άρη στη Λεωφόρο

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (20:00) με τον Παναθηναϊκό δίνοντας για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Ραφαήλ Σγούρο.

Η επιλογή του νεαρού μέσου στην 11αδα του Άρη αναμφίβολα αποτελεί και την πιο ηχηρή αλλαγή από την πλευρά του Τόλη Τερζή. Για την ακρίβεια θα αγωνιστεί δίπλα στον Βλάντιμιρ Νταρίντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μπροστά από τον Πίτερ Ετέμπο ο οποίος είναι ο μοναδικός κόφτης. Στην τετράδα της άμυνας είναι οι Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν και Μαζικού καθώς ο Φαμπιάνο απλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Χουάν Ιτούρμπε είναι το νέο πρόσωπο στην επιθετικά τριάδα καθώς διατηρήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι ενώ κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα