Super League K15: Δίκαια στον τελικό ο Ολυμπιακός με 2-1 την ΑΕΛ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Κ15

bet365

Ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του μία άκρως μαχητική ΑΕΛ αλλά με λυτρωτή τον Μιχαηλίδη των 18 τερμάτων επικράτησε με 2-1 και πέρασε στον τελικό της Super League K15.

Στο πρώτο 40λεπτο (οι ομάδες Κ15 παίζουν ημίχρονα των 40 λεπτών) ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλά στο ματς. Είχε φάσεις όπως αυτή του 7' με τον Μιχαηλίδη και βρήκε και το γκολ για το 1-0 με την ωραία προσπάθεια του Λάνα στο 20ό λεπτό.

ΑΕΛ

Η ΑΕΛ όμως ισορρόπησε και έκανε το 1-1 στο 40' μετά από κόρνερ με σκόρερ τον Μπασδέκη με κεφαλιά. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός είχε ξανά ευκαιρίες: στο 50' ο Μιχαηλίδης με γυριστό σουτ έξω και στο 58' μία προσπάθεια και ευκαιρία με τον Κάπελλα.

Ο Ολυμπιακός

Στο 76' ο Μιχαηλίδης έκανε το 2-1 με λάθος του πορτιέρε της ΑΕΛ και αλλαγή της πορείας της μπάλας μετά από σουτ. Έτσι έφτασε στα 18 γκολ στη σεζόν.

στατιστικά1

Ολυμπιακός: Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος (60' Βρυώνης), Νουτζάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Κάπελλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος και Ξανθόπουλος (51' Καμάς).

ΑΕΛ: Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης, Λυγούρας (41' Νταφούλης), Αγοραστός (66' Καραγιάννης), Μπασδέκης, Γ. Τσακνάκης, Μ. Τσακνάκης και Όντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα