Ομιλία Ανιγκό στον Ολυμπιακό: «Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα, δώστα τα όλα για την ιστορία μας και τον κόσμο μας»!

Ο Ανιγκό

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό προτίθεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ήδη μίλησε σχετικά στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του έχοντας βγάλει και αποστολή. Έχει και παίκτες με προβλήματα όπως ο Βαλμπουενά ή παίκτες που είχαν ζητήματα ετοιμότητας όπως οι Εμβιλά και Ινμπόμ αλλά ανεξάρτητα από αυτό ο Ανιγκό σκοπεύει να παρατάξει και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Ο Γάλλος τεχνικός έκρινε σκόπιμο ενόψει του Νο1 ελληνικού ντέρμπι να μιλήσει στους παίκτες του. Ανάμεσα στα άλλα τους επισήμανε πως «όλοι μας ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στον Ολυμπιακό παίζουμε πάντα για τη νίκη.

Εάν κάποιος είναι κουρασμένος ή δεν αισθάνεται καλά, να μου το πει για να μην παίξει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, την αξιοπρέπειά μας και βέβαια πάνω απ' όλα για τον κόσμο μας. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα. Δώστε τα όλα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα