ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Καραχάλιου

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Καραχάλιου

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από περίπου 2,5 μήνες.

Χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από περίπου 2,5 μήνες ενδέχεται να πάρει αύριο (6/5) ο Καραχάλιος, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 26χρονος χαφ παρέμενε νοκ άουτ από τα τέλη Φλεβάρη, όμως πλέον είναι καλά και ίσως επιστρέψει στη δράση.

Αντίθετα εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Τσιντώτας, Μπιλμπάο, Λέο, Φοφανά, Ν. Λώλης, Τσάβος, Κιάκος, Τσίρης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς. Η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι η εξής: Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Κόντε, Νίνης, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Τζίμας, Ριένστρα, Ράντου, Μπορταγκαράι, Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος, Μπάλαν, Αλ. Λώλης. Σταματελόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα