ΑΕΚ: Η ενδεκάδα απέναντι στον Ολυμπιακό

Μοχαμάντι

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα επιλέγει τελικά τον Μοχαμάντι για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με το δίδυμο Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Πινέδα στον πάγκο.

Ο Αλμέιδα επέλεξε τελικά τον Μοχαμάντι για να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς ο Ρότα ήταν επηρεασμένος από το χτύπημα στο κεφάλι μένοντας εκτός 20άδας.

Οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στη Λεωφόρο, με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τον Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Βίντα με τον Μουκουντί.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Αλμέιδα επέλεξε το δίδυμο Σιμάνσκι και Γιόνσον με τον Πινέδα να μένει στον πάγκο. Αριστερά διατηρείται ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά επιλέγεται ο Άμραμπατ αντί του Ελίασον και στην επίθεση ο Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβελλας, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Ελίασον και Φερνάντες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα