Στο Emirates συνελήφθη οπαδός που σημάδευε τον Μούντρικ με λέιζερ, στην Ελλάδα γίνεται... πάρτι με «φωτορυθμικά» σε όλα τα ντέρμπι!

Ο Μούντρικ στο Αρσεναλ - Τσέλσι
Η Αστυνομία συνέλαβε 21χρονο οπαδό της Αρσεναλ για χρήση λέιζερ, έρευνα από την FA, «θα υποστηρίξουμε την αστυνομία» ανακοίνωσε η γηπεδούχος ομάδα. Οι συγκρίσεις με την Ελλάδα αναπόφευκτες...

Πέρασαν 16 μήνες από την ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία είχε ανακοινώσει τη σύλληψη οπαδού στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα) για χρήση λέιζερ. Εκτοτε, τα λέιζερ στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων έγιναν τόσο της... μόδας που ορισμένες φορές μόνο από το τηλεοπτικό πλάνο χάνεις το μέτρημα των συνήθως πράσινων «στιγμάτων» στα σώματα παικτών, διαιτητών, προπονητών.

Χθες στο Emirates, κατά τη διάρκεια του Αρσεναλ - Τσέλσι 3-1, συνελήφθη 21χρονος οπαδός της Αρσεναλ επειδή σημάδευε τον Μικάιλο Μούντρικ, προφανώς επειδή δεν υπέγραψε στους Gunners αλλά προτίμησε τελικά τη... μισητή Τσέλσι.

Θέλετε να διαβάσετε την ανακοίνωση της Αρσεναλ;

«Έγινε σύλληψη μετά από χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα. Αυτή η συμπεριφορά είναι επικίνδυνη και εντελώς απαράδεκτη και θα υποστηρίξουμε πλήρως την αστυνομία στις έρευνές της. Προφανώς θα λάβουμε την ισχυρότερη δυνατή δράση».

Ακολούθησε ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η οποία επιβεβαίωσε: "Ένας 21χρονος συνελήφθη στο Emirates Stadium κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρσεναλ - Τσέλσι στις 2 Μαΐου ως ύποπτος για παραβίαση της δημόσιας τάξης. Έχει τεθεί υπό κράτηση".

Ερευνα - κάτι που ακούγεται εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς εδώ ασχολούμαστε με το που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου και με το αν θα έχουμε... επαγγελματική διαιτησία με Ελληνες διατητές, αν και θέλουμε Elite ξένους διαιτητές - διέταξε και η FA, δηλαδή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα