Ολυμπιακός: Αποστολή για την ΑΕΚ από τον Ανιγκό με τον Ινμπόμ Χουάνγκ 

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ

bet365

Το όνομα του διεθνούς Κορεάτη χαφ - που είχε ορισμένες ενοχλήσεις - βρίσκεται στους εκλεκτούς του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης στον Ρέντη ο Ανιγκό έβγαλε αποστολή στον Ολυμπιακό. Σε αυτήν είναι μέσα το όνομα του Ινμπόμ Χουάνγκ και λείπουν ονόματα όπως του τραυματία Πασχαλάκη, του Κανός αλλά και του Γκάρι Ροντρίγκες. Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Ανιγκό για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (3/5, 20:00) εναντίον της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε την Τρίτη (2/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα