Παναθηναϊκός: Η αυτοθυσία του Ρούμπεν Πέρεθ

Παναθηναϊκός: Η αυτοθυσία του Ρούμπεν Πέρεθ

O Ρούμπεν Πέρεθ

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας σημαντικό πρόβλημα στο γόνατο αλλά δεν συζήτησε λεπτό να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας σε όλους στον Παναθηναϊκό το απόλυτο παράδειγμα.

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα οικογένεια, είναι ένα σύνολο απόλυτα ενωμένο, με ποδοσφαιριστές που βάζουν το σήμα στο μέρος της καρδιάς πάνω από το όνομα στη πλάτη. Αυτή η νοοτροπία αποτελεί ένα από τα κύρια προτερήματα που έχουν φέρει το Τριφύλλι να οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος από το ξεκίνημά του στα τέλη Αυγούστου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει αυτό το κλίμα και το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο ήρθε ακόμη μία επιβεβαίωση για την νοοτροπία της φετινής ομάδας.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ από το τρίτο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αν και θα το παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος δεν μπορούσε καλά καλά να πατήσει το πόδι του αλλά κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση και να έχει αξιόλογη εικόνα πάνω στο χορτάρι βάσει των συνθηκών.

Ο έμπειρος χαφ δεν ζήτησε ουτε μια στιγμή να βγει αλλαγή, κατέθεσε την τεράστιά του εμπειρία στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός πως πονούσε αρκετά, έσφιξε τα δόντια και έδωσε το απόλυτο παράδειγμα τους συμπαίκτες του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα