Κουρμπέλης: «Δεν μπήκαμε στο ματς όπως έπρεπε, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη»

Newsroom
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης κόντρα σε Γαλανόπουλο και Γιόνσον

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως οι κιτρινόμαυροι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως πλέον η ομάδα του κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

H ΑΕΚ παρά τα προβλήματα με τις ιώσεις των ποδοσφαιριστών της ήταν παραπάνω ανταγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο έμεινε στην ισοπαλία δίχως σκορ, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την ισοβαθμία. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως η ομάδα του δεν μπήκε όπως έπρεπε, όμως πλέον κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

«Δεν παίξαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δε μπήκαμε όπως έπρεπε, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Ήταν σκληρό παιχνίδι, ένα ματς τίτλου. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και θα δώσουμε τα πάντα στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Όταν είχαμε τη μπάλα είχαμε νευρικότητα. Το ματς είχε πολλές μάχες και αντεπιθέσεις. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, περιμέναμε να μας δυσκολέψουν κάθε ομάδα είχε τα διαστηματά της στο παιχνίδι. Όμως από την ομάδα μου περίμενα κάτι καλύτερο.

Έχουμε δείξει πως είμαστε σκληρή ομάδα. Ξεκινάει από όλους η καλή άμυνα. Συνεχίζουμε στο ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Έχουμε κερδίσει πολλά ματς όπως αυτά που θα παίξουμε», ανέφερε ο διεθνής μεσοαμυντικός, ο οποίος θα χάσει το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα