Λαμία: Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις του Βέργου

Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις του Βέργου

bet365

Ο Νίκος Βέργος αποχώρησε με τραυματισμό στον ώμο από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως φαίνεται πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αφού βγήκαν καθαρές οι πρώτες εξετάσεις.

Ο Νίκος Βέργος της Λαμίας φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα, αφού οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό στον ώμο. Ο Έλληνας επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όταν στο 16ο λεπτό του αγώνα συγκρούστηκε με τον Καστάνιο κι έπεσε στο έδαφος πιάνοντας τον ώμο του.

Λόγω του έντονου πόνου μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο όπου διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Παρ' όλα αυτά, θα κάνει κι άλλες εξετάσεις όταν επιστρέψει με την ομάδα στην Λαμία για να διευκρινισθεί ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα