Βόκολος: «Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος»

Newsroom
Ο Λεωνίδας Βόκολος στην Τρίπολη

bet365

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική και επισήμανε πως ο βαθμός που πήρε η ομάδα του ίσως είναι καθοριστικός.

Η μαχητική Λαμία κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και αμφότερες παραμένουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του στη Nova, ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική και ο βαθμός του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ίσως αποδειχθεί σημαντικός.

«Ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση, άγχος, κάναμε μια καλή προσπάθεια και συνεχίζουμε. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Είναι δύσκολα ακόμα για όλες τις ομάδες. Δύο παιχνίδια και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Βόκολος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα