Καραπαπάς: «Πέναλτι στον Μπακαμπού, ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ, φάουλ πριν το 1-3»

Καραπαπάς: «Πέναλτι στον Μπακαμπού, ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ, φάουλ πριν το 1-3»

Newsroom
karapapas

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε μέσω των social media τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του ντέρμπι του με την ΑΕΚ. Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα και έδωσε το «σύνθημα» για την αγωνιστική αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων».

Τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τις διαιτητικές αποφάσεις του χθεσινού (23/4) ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ, μετέφερε και ο Κώστας Καραπαπάς.

Οι Περαιώτες ανέφεραν μετά το ματς πως «αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!», ενώ ο αντιπρόεδρός τους έγραψε στα social media τα εξής:
«Επειδή δεν θα τρελαθούμε με εσάς
1) Ήταν πέναλτι στον Μπακαμπού στο 13; ΗΤΑΝ!

2) Στο 38' ήταν κόκκινη στον Βαλμπουενά; ΗΤΑΝ

3) Το πέναλτι της ΑΕΚ είναι ανύπαρκτο

4) Στις καθυστερήσεις κακώς μέτρησε το γκολ της ΑΕΚ αφού προηγήθηκε φάουλ και δεν έγινε καν ανασκόπηση.
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΙΤ, Ο ΒΑΡΙΣΤΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΙΤ»

hwang
Λίγο αργότερα με νέο του ποστάρισμα, έδωσε το «σύνθημα» για την αγωνιστική «αντεπίθεση» της ομάδας, με αφορμή την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο club. Χαρακτηριστικά έγραψε πως «τς παθογένειες της δικής μας ομάδας, τα λάθη, το τι έφταιξε και ποιοι, για όλα θα τα δει και θα αποφασίσει αυτός που πρέπει. Εκείνος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτίζει και να νικά. Εκείνος που ήταν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από μωρό παιδί και τον πονάει αληθινά και εκείνος που έχει βάλει σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν η προσφορά άλλων είναι εκατοντάδες σχόλια... Αυτά συνεχίζουμε».

hwang

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα