Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Εμβιλά ενόψει ΑΕΚ και τα ερωτηματικά για Παπέ Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Εμβιλά με τον Πινέδα

bet365

Ο Ροντινέι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του με την ίωση όμως υπάρχουν ακόμα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Ολυμπιακού πριν την ΑΕΚ.

Ο Ροντινέι είχε μία ίωση αλλά όλα δείχνουν πως είναι ΟΚ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, το ματς Πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής. Ωστόσο με ίωση ταλαιπωρείται ο Εμβιλά ενώ προβλήματα υπάρχουν στις τάξεις του Ολυμπιακού και με τους Παπέ Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες.

Άρα θα πρέπει να κριθεί το επίπεδο ετοιμότητάς τους και βέβαια να φανεί το ποιοι τελικώς θα είναι διαθέσιμοι για το επικείμενο ντέρμπι. Περισσότερα λογικά θα φανούν από αύριο Πέμπτη και μετά, ωστόσο ανάλογα με τα προβλήματα που θα προκύψουν θα κάνει και τα πλάνα του ο Ανιγκό. Ο Γάλλος τεχνικός πάντως θα ποντάρει ξανά σε παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Φορτούνης.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα