Ετέμπο: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ετέμπο: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Newsroom
etebo

bet365

Ο Ετέμπο έδωσε το... σύνθημα «ανασύνταξης» στον Αρη, ενόψει του σημερινού του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύνθημα «αντίδρασης» από τον Αρη στο σημερινό (9/4) ματς με την ΑΕΚ έδωσε ο Ετέμπο, μέσω των όσων είπε στη NOVA. «Ξέρουμε όλοι στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ασφαλώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ», είπε αρχικά.

Για το αν είναι ψυχολογικά έτοιμη η ομάδα να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα σχολίασε πως «πράγματι, δεν μας έκανε καλό το προηγούμενο αποτέλεσμα, ενώ ακολούθησε έντονη κριτική. Ετσι, όμως, είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες και τα γνωρίζουμε αυτά. Δεν τελείωσε, όμως, κάτι σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και απέναντι στην ΑΕΚ να προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». Υστερα ρωτήθηκε για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Αρης την ΑΕΚ. «Ξέρουμε όλοι μας καλά τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής και το επιτελείο μας έχουν ετοιμάσει γι’ αυτό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι το αποκορύφωμα του πρωταθλήματος, όλη η Ελλάδα αυτά βλέπει και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την ανασταλτική λειτουργία των «κίτρινων» είπε ότι «δεν υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, γιατί γκολ δεχόμασταν και πριν, στην κανονική περίοδο. Το θέμα είναι πώς αντιδρούμε πνευματικά από τη στιγμή που δεχόμαστε το γκολ. Εγώ και οι συμπαίκτες μου τα έχουμε όλα αυτά υπόψη μας και θέλουμε να αρχίσουμε να το αλλάζουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα