Play-outs: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε των Λεβαδειακού, Λαμίας, Ιωνικού και ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
...

bet365

Με τέσσερα ματς να απομένουν μέχρι το φινάλε, «φουντώνει» η «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία.

«Φωτιά» πήρε απόψε (8/4) η ουρά της Stoiximan Super League και από την 12η ως την 14η θέση «στοιβάζονται» τέσσερις ομάδες σε απόσταση μόλις δύο βαθμών!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που απέσπασε 1-1 στο Περιστέρι και ο Ιωνικός που κέρδισε 1-0 στο Αγρίνιο βρίσκονται τη στιγμή εκτός της επικίνδυνης ζώνης με 24 πόντους, ενώ εντός αυτής (υπενθυμίζουμε πως φέτος υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίοι) είναι η Λαμία που έχασε (4-1) στο Ηράκλειο με 23 και ο Λεβαδειακός που επικράτησε (1-0) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 22!

Πλέον με μόνο τέσσερα ματς να απομένουν η κατάσταση δείχνει άκρως ρευστή και ας δούμε το παιχνίδια που θα κληθούν τα δώσουν τα clubs μέχρι το φινάλε. Οπου ο 28ης Αστέρας Τρίπολης και ο 29άρης Παναιτωλικός έχουν μπει στην «εξίσωση» και αν ηττηθούν και την 4η «στροφή» των play-outs (22/4) τότε θα λογίζονται ως άμεσα «υποψήφιοι» για υποβιβασμό.

ΠΑΣ Γιάννινα, 24 βαθμοί

Παναιτωλικός
Ιωνικός*
Αστέρας Τρ.
Λεβαδειακός*

Ιωνικός, 24 βαθμοί

Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ*
Λαμία

Λαμία, 23 βαθμοί

Ατρόμητος
Αστέρας Τρ.*
Λεβαδειακός
Ιωνικός*

Λεβαδειακός, 22 βαθμοί

Ιωνικός
Παναιτωλικός*
Λαμία*
ΠΑΣ Γιάννινα
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα