Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/04) στο Gazzetta

Newsroom
Gazzetta

bet365

Το αυριανό αιώνιο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πρωταγωνιστεί στο σύνολο των αθλητικών πρωτοσέλιδων του Σαββάτου, όπως επίσης κι ο τελικός Κυπέλλου Novibet στη Λευκωσία.

«"Ετσι θα νικήσουμε", το μήνυμα στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

SportDay: «Ετσι θα νικήσουμε», το μήνυμα στον Ολυμπιακό για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλλο Άρης, άλλο «αιώνιος» για τους πράσινους. Ο κλήρος στη Λευκωσία για τον τελικό του Κυπέλλου Novibet. Δουλειά και επιμονή στον Άρη. Η Κυβέρνηση διαβεβαίωσε ότι μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ και του πάρκινγκ, ικανοποιώντας τελικά τις απαιτήσεις του Γιαννακόπουλου.

Live Sport: Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Στον πάγκο με Ολυμπιακό ο Μπερνάρντ. Ετοιμος για 11άδα ο Χάμες. Το τρίπτυχο του Αλμέιδα, στην Κύπρο ο τελικός Κυπέλλου Novibet.

Φως των Σπορ: Τα κλειδιά του Ολυμπιακού για το διπλό στη Λεωφόρο. Μια τρύπα στο νερό... ο τίτλος για το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ, λόγω του ότι η Αστυνομία δεν μπόρεσε να διαφυλάξει την επανέναρξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Η έλευση φίλων των φιλοξενούμενων, χωρίς άδεια οργανωμένης μετακίνησης έβαλε το... μπουρλότο. Πονοκέφαλος στον Παναθηναϊκό με Μπρινιόλι.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Θα είμαστε λιοντάρια, ο βασικός τίτλος για το ντέρμπι στη Λεωφόρο. Με Ιμπαγάσα στην Ηλιούπολη ο Ολυμπιακός Β', δωρεά από ΠΑΕ και Μαρινάκη πάνω από 7.000 δέματα στην Ι.Μ. Πειραιώς.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Ιερό πάθος για τη νίκη στην ΑΕΚ, λύση... μπελάς ο τελικός Κυπέλλου Novibet

Αθλητική Ώρα των Σπορ: Ιερό πάθος για τη νίκη στην ΑΕΚ επί του Άρη. Οι σκέψεις για την 11άδα της αυριανής μεγάλης μάχης. Ετοιμος ο Μήτογλου, δύσκολα για Μουκουντί. Ματίας Αλμέιδα: «Με πολλή δουλειά και ενωμένοι μέχρι τέλους».

Metrosport: Σκίζει το manualο Άρης. Καμάτσο ή Πάλμα σκέφτεται για την κορυφή της επίθεσης ο Τερζής. Πώς θα καλύψει την απουσία και του Γκαρσία. Πληγώνεται στο «σπίτι» του, ο Άρης έχει μόνο 4 βαθμούς στα έξι ντέρμπι στο «Βικελίδης». Λύση... μπελάς. Στη Λευκωσία ο τελικός του Κυπέλλου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτίθεται, οι φίλαθλοι θα ταλαιπωρηθούν σωματικά και οικονομικά και η κυπριακή αστυνομία πονοκεφαλιάζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα