Μλαντένοβιτς: «Δεν έχω υπογράψει τίποτα με τη Λέγκια, όλα είναι ανοιχτά»

Ο Μλαντένοβιτς στα ραντάρ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τους Πολωνούς

bet365

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τους Πολωνούς απασχολεί τον Παναθηναϊκό, τοποθετήθηκε αναφορικά με το μέλλον του στη Λέγκια Βαρσοβίας και δήλωσε πως όλα παραμένουν ανοιχτά.

Το όνομα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς προέκυψε τις τελευταίες μέρες στη μεταγραφολογία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον 31χρονο Σέρβο αριστερό μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, για τον οποίο τα πολωνικά ΜΜΕ έγραψαν πως το Τριφύλλι έστειλε scout στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Ρακόβ.

Ο Μλαντένοβιτς φέτος μετράει έξι γκολ και επτά ασίστ στο πολωνικό πρωτάθλημα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και να είναι ένας ακόμα λόγος που συντηρεί το εν λόγω σενάριο στην Πολωνία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα για το μέλλον του, ο ίδιος ο άλλοτε παίκτης των Κολωνίας, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Ερυθρού Αστέρα επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον σύλλογο για νέο συμβόλαιο και πως όλα παραμένουν ανοιχτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην πολωνική τηλεόραση μετά το Λέγκια-Ρακόβ:

«Τίποτα δεν έχει υπάρξει ακόμα για νέα συμφωνία. Πάντα έλεγα ότι είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται από εμένα. Ο σύλλογος παίρνει τις αποφάσεις. Όλα είναι ανοιχτά. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, όπως και η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν έχω υπογράψει κάτι προς το παρόν, ούτε εδώ ούτε αλλού. Θα δούμε τι θα γίνει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα