Ολυμπιακός: Με λίγες αλλαγές ο Ανιγκό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Κασάμι με τον Ινμπόμ

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν αναμένεται να... πειράξει πολλά πράγματα στην 11άδα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα του 2-2 με τον Άρη που έφερε μετά την παραίτηση / αποχώρηση του Μίτσελ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα άμυνας με Ρέαμπτσιουκ, Ουσεϊνού Μπα, Σωκράτη και Ροντινέι, εξάρι Κασάμι και οκτάρι Ινμπόμ, άκρα επίθεσης με Κανός και Μπιέλ και Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού. Τώρα στο ξεκίνημα του Ζοσέ Ανιγκό στην ομάδα δεν αναμένεται να αλλάξουν και πολλά μετά και την πρώτη αποστολή του.

Κοιτάζοντας την παραπάνω 11άδα σχετικά με τον ΠΑΟΚ εάν ο Μπα είναι στο 100% τότε θα ξεκινήσει βασικός με τον Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας αλλιώς λογικά θα επιλεγεί ο Ντόι ενώ ο Ανιγκό πήρε αποστολή και τον Σισέ (θεωρητικά και αυτός υποψήφιος αλλά έχει σημαντικό διάστημα αποχής).

Στο κέντρο ο Εμβιλά εφόσον και αυτός είναι στο επιθυμητό επίπεδο θα είναι το φαβορί (αλλιώς υπάρχει ο Σαμασέκου με τον Κασάμι) και μπροστά του να είναι οι Ινμπόμ και Φορτούνης. Οι Μασούρας, Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες διεκδικούν τις 2 θέσεις των εξτρέμ με τον Έλληνα και τον Ισπανό να έχουν το πάνω χέρι και ο Μπακαμπού εκτός απροόπτου θα είναι εκ νέου βασικός στράικερ. Στην αποστολή μπήκε και ο Χάμες αλλά θα είναι δύσκολο να μπει 11άδα ενώ στους εκλεκτούς είναι και ο Βαλμπουενά.

Εκτός από τον Κανός - που μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν - προβλήματα με τον Άρη είχαν αποκομίσει και οι Ουσεϊνού Μπα και Ινμπόμ Χουάνγκ. Άρα μία πιθανή 11άδα για τον ΠΑΟΚ θα είναι: Πασχαλάκης τέρμα με άμυνα Ρέαμπτσιουκ, Μπα ή Ντόι, Σωκράτη και Ροντινέι, κέντρο με Εμβιλά (ή έναν εκ των Κασάμι / Σαμασέκου), Ινμπόμ και Φορτούνη, άκρα με Μασούρα και Μπιέλ (με υποψήφιο και τον Γκάρι Ροντρίγκες) και φορ Μπακαμπού. Δηλαδή οι αλλαγές που να μπορεί να προκύψουν να είναι μαξ τρεις (σε σύγκριση με τον Άρη), εκ των οποίων η αναγκαστική του Κανός λόγω του τραυματισμού του.

Η πρώτη αποστολή του Ανιγκό έχει τους εξής παίκτες: Μπα, Μπακαμπού, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα