Άρης: Ο Λούκας Ρουπ έχει στοχεύσει τον Βόλο αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του

Άρης: Ο Λούκας Ρουπ έχει στοχεύσει τον Βόλο αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του

Ο Ρουπ

bet365

Ο Λούκας Ρουπ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας στη βαλίτσα του ένα πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο κι ελπίζει ότι θα είναι διαθέσιμος μετά το Πάσχα και για την ακρίβεια στον αγώνα με τον Βόλο.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Γερμανού μέσου ο οποίος εκεί που πάτησε γκάζι, αναγκάστηκε να φρενάρει αλλάζοντας παράλληλα και κατεύθυνση. Τον περασμένο Γενάρη, ο Λούκας Ρουπ υπέγραψε στον Άρη στοχεύοντας ξεκάθαρα την περίοδο που διανύουμε τώρα. Δηλαδή, τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και τα play-offs καθώς προερχόταν από πολύμηνη απραξία και ήξερε ότι θα χρειαζόταν χρόνο. Εκτίμησε ότι η αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη ταιριάζει στα δικά του χαρακτηριστικά και υποδέχθηκε αυτή την περίοδο ως την τέλεια ευκαιρία παροχής αποδείξεων για το ποιοτικό επίπεδό του. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην 11αδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ όπου εξελίχθηκε παίκτης-κλειδί καθώς σκόραρε, έδωσε και ασίστ. Το ίδιο δραστήριος ήταν και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά εκεί αποχώρησε έπειτα από 58 αγωνιστικά λεπτά.

Εκείνη τη στιγμή, ο Άρης ήταν σε κατάσταση επίθεσης. Ο Γερμανός έκανε προσπάθεια να πηδήξει για μια διεκδικούμενη μπάλα, τελικώς όμως έμεινε στο χορτάρι και λίγα δευτερόλεπτα μετά κάθισε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζοντας το σώμα του καλύτερα από τον καθένα, αντιλήφθηκε ότι αυτό που είχε νιώσει δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Δεν ήταν ένα απλό τράβηγμα το οποίο απλά θα ξεπερνούσε. Η θλάση φάνηκε από την αρχή και επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ρουπ

Η αρχική εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του ήταν αρκετά ελπιδοφόρα καθώς προέβλεπε να χάσει μόλις ένα παιχνίδι (αυτό με τη Λαμία) και επιστροφή στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής διάρκειας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης». Μάλιστα, ο Τόλης Τερζής είχε υπολογίσει να του δώσει 25-30 λεπτά κόντρα στον Άγιαξ της Ηπείρου με την προοπτική να τον βοηθήσει ούτως ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των play-offs. Μόνο που οι μέρες περνούσαν και ο Ρουπ δεν έβλεπε μεγάλη διαφορά, ακολουθώντας παράλληλα πρόγραμμα θεραπειών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Χόφενχαϊμ. Επισκέφτηκε τον προσωπικό γιατρό του κι εκεί επιβεβαιώθηκε ο φόβος διεύρυνσης του χρονικού διαστήματος απουσίας του καθώς προβλέπεται να μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες. Ο Ρουπ επέστρεψε στην Ελλάδα, συνάντησε μάλιστα τους συμπαίκτες του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και τους είπε ότι στις επόμενες δύο εβδομάδες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό με την προοπτική να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Βόλο. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και το πιθανότερο είναι να χάσει όλο τον πρώτο γύρο των play-offs. Ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν την ερχόμενη εβδομάδα υπό την έννοια ότι θα φανεί το επίπεδο απορρόφησης του οιδήματος μέσα από το πρόγραμμα θεραπειών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα