Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Βόλο

Newsroom
Λεωφόρος

bet365

Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των play-offs με τον Βόλο στη Λεωφόρο έκαναν... φτερά!

Σε ρυθμούς επανέναρξης των play-offs κινούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς των πρασίνων να κάνουν sold out την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο, δείγμα του ενθουσιασμού που υπάρχει καθώς το «τριφύλλι» προπορεύεται στη βαθμολογία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Βόλο εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα