Ολυμπιακός: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους»

Ολυμπιακός: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους»

Newsroom
...

bet365

Η πλευρά του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τους ορισμούς των ρέφερι για τη δεύτερη αγωνιστική των play-offs.

Την αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική των play-offs, κυρίως με αφορμή την παρουσία του Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. «Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους. Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος! Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος. Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά! Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους», σχολίαζαν στο λιμάνι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα