ΕΣΗΕΑ: Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Μαρινάκη»

ΕΣΗΕΑ: Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Μαρινάκη»

Newsroom
Η εξωτερική όψη των γραφείων της ΕΣΗΕΑ

bet365

Ανακοίνωση για τη λέξη «σκ@@@» με την οποία αποκάλεσε μερίδα δημοσιογράφων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη χθεσινή σύσκεψη της ΕΠΟ, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, λέγοντας πως δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών, μία μέρα μετά το χθεσινό περιστατικό έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα