ΕΠΟ: Θα καταγγείλλει τους Μαρινάκη, Καραπαπά σε UEFA και FIFA

ΕΠΟ: Θα καταγγείλλει τους Μαρινάκη, Καραπαπά σε UEFA και FIFA

Newsroom
marinakis

bet365

Η πλευρά της ΕΠΟ διατηρεί βιντεοσκοπημένο υλικό από «επιθέσεις» που δέχθηκαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Στιβ Μπένετ από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά.

Στη FIFA και την UEFA θα καταγγείλει η ΕΠΟ τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για τη στάση που κράτησαν οι δύο τους στη σημερινή (27/3) σύσκεψη και η οποία σύμφωνα με την ομοσπονδία ήταν ανάρμοστη. Οπου, μεταξύ άλλων, ο δεύτερος πέταξε μία μαύρη φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Μάλιστα η πλευρά της Ομοσπονδίας έχει βιντεοσκοπημένο υλικό από «επιθέσεις» που δέχθηκαν από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού τόσο ο πρόεδρός της όσο και ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, ενώ παράλληλα διατηρεί καταγεγραμμένα και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα