Ολυμπιακός: Πρότεινε τον Ίσκο ο Μέντες σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ολυμπιακός: Πρότεινε τον Ίσκο ο Μέντες σύμφωνα με τους Ισπανούς

Newsroom
Ολυμπιακός: Πρότεινε τον Ίσκο ο Μέντες σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Το όνομα του Ίσκο «παίζει» ξανά για τον Ολυμπιακό καθώς οι Ισπανοί τον επανάφεραν στο προσκήνιο.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ίσκο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς έμεινε ελεύθερος έπειτα από έξι μήνες παρουσίας στη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ζυγίζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τις ανοιχτές αγορές όπως το MLS και το πρωτάθλημα Βραζιλίας, όπου LA Galaxy και Φλαμένγκο αντίστοιχα τον έχουν προσεγγίσει.

Σύμφωνα με το «todofichajes», ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και ο Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει σε Τουρκία και Ελλάδα.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι Γαλατασαράι και Μπεσίκτας είναι οι σύλλογοι από τη γειτονική χώρα ενώ ο Ολυμπιακός των Μίτσελ και Χάμες από την Ελλάδα που έχουν ακουστεί για την περίπτωση του Ισπανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα