Λαμία: Μαθητές στην προπόνηση

Newsroom
lamiasxoleio

bet365

Μαθητές από το Λύκειο Καμένων Βούρλων επισκέφτηκαν την προπόνηση της Λαμίας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Λεωνίδα Βόκολο και τους παίκτες του.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε πρόσφατα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, καθώς στην προπόνηση βρέθηκαν μαθητές από το Λύκειο Καμένων Βούρλων.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το πρωί της Πέμπτης 23/3, καθώς στην προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη, τους επισκέφτηκαν οι μαθητές από το Λύκειο Καμένων Βούρλων.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη ήταν οι αθλητές που εκπροσώπησαν το σχολείο τους στο σχολικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ και οι εκπαιδευτικοί ως επιβράβευση της προσπάθειας τους, τους υποσχέθηκαν επίσκεψη στην προπόνηση μιας επαγγελματικής ομάδας.

Οι νεαροί μαθητές και αθλητές ξεναγήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, μίλησαν με τους ανθρώπους της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την προπόνηση μεταδίδοντας την θετική τους ενέργεια στους παίκτες μας!

Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τα χαμόγελά τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους και στα αθλήματά τους!
..

@Photo credits: Lamia FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα