Superleague: Ποιος θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα; Ψηφίστε το νικητή...

Newsroom
Superleague: Ποιος θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα; Ψηφίστε το νικητή...

bet365

Άλλες εννιά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τους λόγους τους να πιστεύουν πως θα σηκώσουν την κούπα.

Το εφετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague είναι το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνολικά τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο.

Άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες. Η ουσία όμως είναι πως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τους δικούς τους λόγους να πιστεύουν πως αυτοί θα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος των εφετινών Play-Offs...

Ποιος πιστεύετε οτι είναι αυτός που θα πανηγυρίσει στα μέσα Μαΐου; Διαβάστε τα «γιατί» κάθε ομάδας και στο τέλος ψηφίστε για να δούμε την δική σας άποψη...

Η εικόνα της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή (1/10 αγων. -Play-offs):

  1. Παναθηναϊκός 62
  2. ΑΕΚ 60
  3. Ολυμπιακός 59
  4. ΠΑΟΚ 57

Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

ΑΕΚ

ΑΕΚ

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

Ψηφίστε ποια ομάδα θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα!

Ψηφίστε ποια ομάδα θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτή που έχει μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος σχεδόν σε όλη την κανονική διάρκεια. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός, ωστόσο έχει άλλα πλεονεκτήματα, όπως η αμυντική του λειτουργία, η πίστη στη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά και η πολύ καλή λειτουργία ενός συνόλου που δουλεύεται από πέρυσι. Όταν ξεκίνησε η σεζόν το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος, όμως ο «διαστημικός» πρώτος γύρος, έβαλε τον Παναθηναϊκό γερά στο παιχνίδι γι' αυτό και τώρα οι «πράσινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στα 13 χρόνια ξηρασίας.

Μπορεί η ΑΕΚ να μέτρησε δύο εντός έδρας απώλειες βαθμών στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο είναι η ομάδα με τα μεγαλύτερα διαστήματα εντυπωσιακού ποδοσφαίρου φέτος στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει πολλές εναλλακτικές στον πάγκο της, που μπορούν να μπουν σε κάθε παιχνίδι και να αλλάξουν την ροή του αγώνα, έστω και αν τα τελευταία της ματς, δεν πήγαν έτσι όπως θα ήθελε ο προπονητής της, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα εξαιτίας του καλοκαιρινού του σχεδιασμού και τις αλλαγές προπονητών, όμως πλέον έχει βρει ισορροπία και ο Μίτσελ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα λειτουργικό σύνολο μέσα από το οποίο ξεχωρίζουν οι ποιοτικές μονάδες που είχε η ομάδα, οι οποίες δεν μπορούσαν εύκολα να φανούν με την κατάσταση που υπήρχε στις αρχές. Η επανενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη και η θετική αντίδραση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που διαπρέπει από τότε που επέστρεψε στο χορτάρι είναι ακόμα ένα ατού, που προστίθεται δίπλα στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μπακαμπού, στην δυάδα των Χάμες και Μπιέλ, το δίδυμο των Χουάνγκ και Εμβιλά, αλλά και τον εξαιρετικό Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος βαθμολογικά των διεκδικητών του πρωταθλήματος, απέχοντας πέντε πόντους από την κορυφή. Η διαφορά αυτή όμως δεν είναι απαγορευτική για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όχι μόνο λόγω του φορμαρίσματός της αυτή την περίοδο, αλλά και για τα αποτελέσματα που έχει φέτος στα ντέρμπι, καθώς έχει κερδίσει σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο, ενώ στην πρώτη αγωνιστική των Play-Offs έφυγε νικητής από το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Loading...