Fotomac: «Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού»

Newsroom
Χάμες

bet365

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac», η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται να πάρει ως ελεύθερο τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Μπεσίκτας θέλει να ενεργοποιήσει την μεταγραφική βόμβα του Χάμες Ροντρίγκες το καλοκαίρι, που εκείνος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι «μαύροι αετοί» θα ζητήσουν σύντομα ραντεβού με το γραφείο μάνατζερ «Gestifute» του Ζόρζε Μέντες, το οποίο εκπροσωπεί τον Χάμες, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουν στην οριστιστικόποιηση της προσφοράς που θα καταθέσουν στον 31χρονο Κολομβιανό επιθετικό μέσο.

Το συμβόλαιό του μπορεί να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο υπάρχει μία οψιόν για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Χάμες, που ήρθε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν, έχει αγωνιστεί 22 φορές με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και δώσει έξι ασίστ σε 1.474 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα