Βόκολος: «Όταν έχεις αυτούς τους παίκτες τα λόγια είναι περιττά»

Newsroom
οφη

bet365

Περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η Λαμία μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στα play-outs καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ιωνικού και την ισοπαλία του Λεβαδειακού και με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) τους προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έδειξε απόλυτα ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα αλλά κράτησε την μπάλα... χαμηλά μιλώντας στην «Cosmote TV».

Για τη νίκη: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε στο τέλος και εννιά παίκτες. Τους ανήκει ολοκληρωτικά αυτή η πρώτη νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία διακοπή και κοιτάμε από εδώ και πέρα το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι είπε στους παίκτες όταν τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου: «Τους ευχαρίστησα και ότι πρέπει να ευχαριστήσουν τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τους ανήκει αυτή η νίκη».

Για το τι κουμπί πάτησε: «Δεν υπάρχουν κουμπιά, ούτε μαγικά ραβδιά. Υπάρχει δουλειά, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Όταν έχεις αυτούς τους παίκτες τα λόγια είναι περιττά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα