Στάικος: «Αν δεν επανέλθουμε σε καλύτερη εικόνα, θα έχουμε πρόβλημα»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για την ήττα από τη Λαμία αναφέρθηκε ο Θανάσης Στάικος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με το... αριστερό τα play-outs και η ήττα από τη Λαμία (2-0) έβαλε την ομάδα σε... περιπέτειες.

Ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα μιλώντας στην «Cosmote TV».

Για το αν κρίθηκαν όλα στο πρώτο ημίχρονο: «Έτσι ακριβώς είναι. Η Λαμία ήταν περισσότερο αποφασιστική στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2-0 και δυσκόλεψε τις προσπάθειες μας. Δεν είχαμε καλή εικόνα και ορθόδοξο τρόπο για να επανέλθουμε. Εφόσον έμειναν με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε, αλλά, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα που έχει μάθει να παλεύει και αυτό θα κάνει σε όλα τα ματς».

Για τη συνέχεια: «Θα δουλέψουμε δύο εβδομάδες σκληρά και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και να μείνουμε στη Superleague».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κινδυνέψει ο ΠΑΣ: «Αν δεν επανέλθουμε σε καλύτερη εικόνα για να διεκδικήσουμε νίκες μπορεί να έχουμε πρόβλημα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα