Νέο πρόβλημα με Νίνη στον ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολα θα προλάβει το ματς με Λαμία

Newsroom
Δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα των play-outs με την Λαμία ο Νίνης

bet365

Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με την Λαμία για την 1η αγωνιστική των play-outs ο Σωτήρης Νίνης, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα να νιώθει ένα σφίξιμο στην γάμπα και να μένει εκτός.

Δεν σταματούν τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα λίγες μέρες πριν την έναρξη των play-outs. Οι Ηπειρώτες θα φιλοξενηθούν το Σάββατο από την Λαμία, με τον Θανάση Στάικο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει τον μαζί του τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα.

Ο Παμλίδης με την σειρά του δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά το μεγαλύτερο και υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να προλάβει τον αγώνα με την Λαμία. Όσον αφορά τον Ροσέρο υπολογίζεται κανονικά για το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα