Παναθηναϊκός: Το ένστικτο της πίεσης του Παλάσιος που δημιούργησε τη γκολάρα του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Το ένστικτο της πίεσης του Παλάσιος που δημιούργησε τη γκολάρα του Ιωαννίδη

To κλέψιμο του Σεμπαστιάν Παλάσιος

bet365

Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα φανέρωσε και στο Περιστέρι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, δημιουργώντας τις συνθήκες για το υπέροχο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη.

Η αλήθεια είναι πως του Παναθηναϊκού του είχε λείψει ο καλός Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ πέρασε μια περίοδο που δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά μετά το γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του μέσα στο γήπεδο του Άρη, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο «Τούκου» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει πως η απόδοσή του έχει επιστρέψει στα καλά της στάνταρ και το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν μία ακόμη απόδειξη... επιστροφής.

Ο 31χρονος άσος χάρη στο ένστικτο της πίεσης που έχει ανεπτυγμένο περισσότερο από κάθε άλλο μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού» λειτούργησε προς όφελος του συνόλου και δημιούργησε τις συνθήκες για την γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη.

φφφ

Ο Παλάσιος κατά την «παγίδα» των παικτών του Παναθηναϊκού στο build up του Ατρομήτου αντιλαμβάνεται την κακή πάσα του Μαυρομμάτη προς τον Έντερ, κλέβει την μπάλα και εκείνη καταλήγει στον Ιωαννίδη για να πετύχει ένα υπέροχο γκολ μετά από ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ.

Μπορεί να μην έδωσε μία «καθαρή» ασίστ, μπορεί να μην σκόραρε αλλά επειδή το άθλημα είναι πάνω από όλα ομαδικό, τούτο το κλέψιμο έφτιαξε τις προϋποθέσεις για το 1-0 του «τριφυλλιού» κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Παλάσιος να επιβεβαιώνει πως η ενέργεια, η ένταση και η οξυδέρκεια που βγάζει στο πρέσινγκ αποτελεί ένα από τα μεγάλα του ατού.

Tactics telestrator: Wyscout

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα