Παναθηναϊκός: Ένα εκατομμύριο ευρώ σε πριμ για το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Ένα εκατομμύριο ευρώ σε πριμ για το πρωτάθλημα!

O Γιάννης Αλαφούζος

bet365

Η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου έχει «χρυσώσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού για το φετινό πρωτάθλημα με τα μπόνους να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και όλη αυτή η πίστη, η «τρέλα» και η δίψα για την επιστροφή του συλλόγου στη κορυφή μετά το 2010, εκφράζεται και από τις κινήσεις της «πράσινης» διοίκησης, η οποία μέχρι στιγμής έχει «χρυσώσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως είναι γνωστό από την αρχή της Super League με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και πάντα σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανά τετράδα αγώνων είχαν οριστεί μπόνους. Το 4/4 έδινε 200.000 ευρώ και ανάλογα με την συγκομιδή, διαμορφώνονταν το έξτρα ποσό.

Από ένα σημείο και μετά, όμως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ για να συνεχίσει να δίνει ισχυρά κίνητρα από την πλευρά του, αποφάσισε να διαφοροποιήσει τους κανόνες. Για αυτό και μετά το 2/2 με Παναιτωλικό και Ατρόμητο αποφάσισε να δώσει ακόμη 100.000 ευρώ ενώ κάτι ανάλογο είχε πράξει και πριν λίγο καιρό.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ομάδας έχει λάβει 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο δεν θα παραμείνει στάσιμο, καθώς ενόψει των play-offs ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» σκοπεύει να δώσει ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα